12 Eylül 2015 Cumartesi

Neden mi Tayt



Dışarı çıktığımız zaman en az 4 kişiden birinin tayt giydiğini görürüz. Peki hiç merak ettiniz mi neden tayt? Kızlar arasında tayt neden bu kadar çok tercih ediliyor? Aslında her duruma uygun olması kolay kombinler yapılabilmesi ve ultra rahat olması en başlı sebepleri denebilir ama gizli nedenlari saymakla bitiremeyiz. Şöyle bir göz atalım isterseniz.

İlk akla gelen şey
zayıf hissettirmesi. Tayt giyildiğinde bacakları ve kalçayı sıktığı için aynaya bakınca yüzünüzde oluşan gülümseme o taytı bir daha hiç çıkarmamak için bile yeterli :)

Tayt giyerek en düz kalçalı kızlar bile kusursuz popoları var gibi görünür.

Her türlü ortama kolaylıkla adapte olabilir. Topukluyla, spor ayakkabıyla, işe giderken, yürüyüşe çıkarken aklınız gelebilecek her yerde giyebilirsiniz.

Oldukça rahat olduğu için seyahatlerin vazgeçilmezidir. Bacaklarınızı çok daha rahat hareket ettirebilirsiniz.

Kot pantollonlar gibi dolabınızda çok yer kaplamazlar.

Bu kadar rahat ve kullanışlı olmalarına rağmen fiyatları çok uygundur.

Tayt "Kilo aldım sıkmaya başladı, biraz zayıflamışım belimde durmuyor artık" gibi dertlerinizi unutturur. Elastik olduğu için vücudunuzu güzelce sarar.

Kap kap dondurma ya da çikolataları götürüyor olsanız bile tayt giydiğinizde insanlar sizin spor yaptığınızı düşünerek atletik göründüğünüzü söyleyecektir. Tayt vücudu toplar.

Aşırı soğuk veya aşırı sıcak olmadığı sürede hemen hemen her havada giyebilirsiniz.

Birkaç kilo vermiş gibi görünmek istiyorsanız uzun belli bir taytla kolaylıkla bu işin icabına bakabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi Neden tayt? sorusuna cevaplar tükenmiyor. Bu kadar rahat ve kullanışlı aynı zamanda da uygun fiyatlı olduğu için taytı her kim bulduysa çok teşekkürler :D

1 yorum:

  1. Aynen ya nefret ediyorum su tayt giyen kizlardan yaa benim bildiyim tayt kisin usumemek icin ice giyilen birseydi simdi millet disina giyiyo pess dogrusu sonra aldatmalar bosanmalar nefsi uyandiriyolar olanlar oluyoo

    YanıtlaSil

Gmail oturumunuz ile yorum yapabilmek için Google' ı
Sadece isim vererek yorum için Adı/Url' i seçerek isminizi yazarak..
İsim vermek istemiyorsanız Anonim' i seçerek yorum yapabilirsiniz...